Zhi Neng Qigong

U Kini postoji mnoštvo različitih stilova Qigonga koji se međusobno razlikuju i po vježbama koje nude i po načinu korištenja uma. Zhi Neng je jedan od njih. Riječ Zhi upućuje na mudrost , ingenioznost, vrlinu. Znak Neng definiran je kao sposobnost da se nešto postigne. Kompletno značenje bi bilo: Qigong koji razvija intelekt i mudrost.

Zhi Neng Qigong jedan je od najraširenijih i najpriznatijih oblika energetskog liječenja u Kini. Kao plod sinteze tradicionalnih stilova Qigonga, kineske tradicionalne medicine i moderne znanosti predstavlja revolucionarni skok u razotkrivanju misterija ljudskog života. Brojna čudesna izlječenja, uistinu nevjerojatni eksperimentalni rezultati i iznimne moći nagrada su onima koji ga prakticiraju. Zhi Neng Qigong pogodan je za sve koji žele unaprijediti svoje fizičko, emocionalno, mentalno i duhovno zdravlje, za stare i mlade, bolesne i zdrave. Zbog svog snažnog iscjeliteljskog djelovanja koje je znanstveno istraženo i potvrđeno u liječenju preko 450 ozbiljnih bolesti prepoznat je i preporučen od kineske vlade. U Zhi Neng Qigong-u središnja točka je razmjena između Hun Yuan Qi-ai (Qi-a univerzuma) i Qi-a našeg tijela te kreiranje iscjeljujućeg polja.

Karakteristike Hun Yuan Qi-a su sljedeće:

  • sposobnost da okružuje, sadržava, prolazi kroz sve stvari, znači sadržava svu materiju u univerzumu
  • sposobnost da se kreće putem uma.

Koristeći um za koncentriranje Hun Yuan Qi-a može ga se poslati tamo gdje je potrebno. Koristeći taj princip praktičari uspijevaju voditi tok Hun Yuan Qi-a u oboljele dijelove tijela te tako dati poticaj procesu izlječenja. S obzirom da je Hun Yuan Qi dostupan u neograničenim količinama, dovoljno je naučiti sistem vježbi za upravljanje njime. S obzirom na jednostavnost i djelotvornost, rezultati su brzi i lako dostižni. Širom svijeta 13 miliona praktičara uživa u blagodatima Zhi Neng Qigonga. Pridružite se i Vi.

Kontaktirajte nas na: taichipula@gmail.com