Voditelj/ice edukacije za instruktore Taijiquana i Qigonga

Voditelj/ica edukacije za instruktore Taijiquana i Qigonga

Glavni voditelji i kreatori obuke za instruktore Taijiquana i Qigonga su David i Helena Petrović. Uz njih, u edukaciji učestvuju Tania Becker von Falkenstein i Metka Primec, a kada okolnosti to dozvoljavaju ugošćujemo i vrhunske učitelje Taijiquana i Qigonga iz inozemstva.

O voditeljima:

DAVID PETROVIĆ

Majstor David Petrović, predsjednik je Hrvatskog Tiancai Taijiquan Instituta za obuku instruktora Taijiquana i Qigonga i glavni instruktor.
Certificirani je WushuTaijiquan trener pri Olimpijskom odboru, 3.duan pri CWA, sa specijalizacijom u Chen Taijiquanu i Qigong instruktor s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva.
 
David Petrović educirao se u Europi, Kini i Singapuru, a majstorirao u KIni i predstavnik je Velikog Majstora Zhu Tiancaia, službenog ambasadora kineske nematerijalne baštine iz 19te generacije Majstora Chenjiagou Taijiquana. 
 
Višestruki je prvak Hrvatske u Taijiquanu, osvajač međunarodnih priznanja i trener uspješnih natjecatelja svih generacija, no njegovo primarno područje je zdravlje i dobrobit vježbača.
David je Zhi Neng Qigong instruktor i Tui Na terapeut.
 
Kontakt: taichipula@gmail.com , 00385 (0)99 7103195
Više o Davidu na: David Petrović
 
 
 

Helena PetrovićHELENA GAIA PETROVIĆ

Koordinatorica i tajnica Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta,  sukreatorica i jedna od voditeljica edukacije za instruktore Taijiquana i Qigonga. 

Davne 1999. osnovala je Tai Chi klub Pula kao prvi Taijiquan i Qigong klub u Istri i tijekom više od dva desetljeće rada kreirala je i realizirala programe za različite dobne i profesionalne skupine, programe za održavanje zdravlja i oporavak od bolesti. Prvakinja Hrvatske 2016. godine.

Osnivačica je i predsjednica Gaia Qigong akademije, verificirana trenerica Taijiquana pri Hrvatskom Olimpijskom odboru (3.duan pri CWA) i instruktorica Health Qigonga, učiteljica Yoge, Reiki Majstor te facilitatorica neošamanskih rituala s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva.

Kroz Gaia Qigong akademiju educira dobronamjerne ljude otvorenog uma, također i buduće Qigong instruktore, kako da implementiraju te iscjeljujuće energetske tehnike u svoj svakodnevni život s ciljem zdravlja, sklada, radosti, obilja, uspjeha i duhovnog rasta.

Kontakt: gaiaistra@gmail.com , 095 890 1371

Više o Heleni na njenom blogu Helena Gaia 

KONTAKTI I INFORMACIJE
00385 (0)99 710 3195,  taichipula@gmail.com
 www.taichipula.com