QIGONG ZA KARDIOVASKULARNI SUSTAV-ONLINE TEČAJ

SHI ER DUAN JIN ( 12 dijelova brokata) – Qigong za kardiovaskularni sustav – Online tečaj
Svrha vježbanja Shi Er Duan Jin Qigonga je jačanje tijela počevši od glave, vrata, ramena, ruku, leđa, struka, prsa, trbuha, nogu i stopala. Osim toga, jača unutarnje organe (srce, pluća, bubrege, želudac, jetru), osjetila (oči, uši, nos, usta, opip) i zube.
Budući da je fokus vježbe na cijelom tijelu, ona djeluje na prevenciju bolesti, izgradnju tijela i produljenja života. Dugotrajna praksa pomaže u povećanju fleksibilnosti krvnih žila, smanjenju rizika od ateroskleroze, poboljšanju rada srca i pluća, smanjenju udjela masti u tijelu, poboljšanju rada srca i srčanog živca.
Dvanaest dijelova brokata, Shi Er Duan Jin, prije svega dobro djeluje na opuštanje tijela i uma svih praktičara, no prikladan je za ljude koji pate od kroničnih i iscrpljujućih bolesti. Doprinosi rehabilitaciji bolesnika s neurastenijom, kroničnim bronhitisom, kroničnim gastritisom, koronarnom bolesti srca, emfizemom, ulkusnom bolešću, istegnućem lumbalnog mišića, kroničnim nefritisom, bubrežnom insuficijencijom i križoboljom. 
Shi Er Duan Jin sastoji se od dvanaest pokreta, kombinirajući pokret i statiku. Statička vježba uključuje meditaciju, a kinetičke vježbe uključuju sjedenje i samomasažu. Tijekom vježbe disanje, izvedba i misao su usklađeni, a pokreti su meki, prirodni, glatki i imaju oblik i duh. Cijeli niz pokreta je jednostavan, jasan i lak za naučiti i vježbati. Pogodan za vježbanje osoba različite dobi. Dugoročna praksa učinkovito poboljšava tjelesno zdravlje i prevenira bolesti i jača organizam.
Vrijeme održavanja i mjesto:
Od 14.2. do 30.5..2023,  16 utoraka od 18.30 do 20h, online na Zoomu
Program:
-Teoretske i praktične osnove Shi Er Duan Jina – 12 dijelova brokata
.Shi Er Duan Jin forma-detaljno učenje svake slike iz forme
U cijenu je uključena:
-edukacija utorkom od 18.30-20.00
-video snimke za ponavljanje u trajanju od tjedan dana za svaki nastavni modul, tijekom cijelog tečaja
-pisani materijali
– 1 sat individualnog mentoriranja preko zooma ili u živo
-upisnina i godišnja članarina
Prijave  do 10.2.2023.
Molim da se prijavite na vrijeme jer je broj učesnika ograničen.
Upisi i informacije na taichipula@gmail,com ili 095 890 1371. Helena