Upravni odbor


DAVID PETROVIĆ

Majstor David Petrović, predsjednik je Hrvatskog Tiancai Taijiquan Instituta za obuku instruktora Taijiquana i Qigonga.
Certificirani je WushuTaijiquan trener pri Olimpijskom odboru, 3.duan pri CWA, sa specijalizacijom u Chen Taijiquanu i Qigong instruktor s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva.
 
David Petrović educirao se u Europi, Kini i Singapuru, a majstorirao u KIni i predstavnik je Velikog Majstora Zhu Tiancaia, službenog ambasadora kineske nematerijalne baštine iz 19te generacije Majstora Chenjiagou Taijiquana. 
 
Višestruki je prvak Hrvatske u Taijiquanu, osvajač međunarodnih priznanja i trener uspješnih natjecatelja svih generacija, no njegovo primarno područje je zdravlje i dobrostanje.
David je Zhi Neng Qigong instruktor i Tui Na terapeut.
 
Kontakt: tiancaitaijiquan@gmail.com , 00385 (0)99 7103195
Više o Davidu na: Tiancai Taijquan
 
 

HELENA GAIA PETROVIĆ

Kordinatorica i tajnica Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta.

Davne 1999. osnovala je Tai Chi klub Pula kao prvi centar za taijiquan i Qigong u Istri i tijekom više od dva desetljeće rada kreirala je i izvodila programe za različite dobne i profesionalne skupine, programe za održavanje zdravlja i oporavak od bolesti.

 

Prvakinja Hrvatske 2016. godine i sukreatorica cjelovite obuke za instruktora Taijiquana i Qigonga.

Osnivačica je i predsjednica Gaia Qigong akademije, verificirana trenerica Taijiquana pri Hrvatskom Olimpijskom odboru (3.duan pri CWA) i instruktorica Health Qigonga, učiteljica Yoge, Reiki Majstor te facilitatorica neošamanskih rituala s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva.

Kroz Gaia Qigong akademiju educira dobronamjerne ljude otvorenog uma, također i buduće Qigong instruktore, kako da implementiraju te iscjeljujuće energetske tehnike u svoj svakodnevni život s ciljem zdravlja, sklada, radosti, obilja, uspjeha i duhovnog rasta.

Kontakt: gaiaistra@gmail.com , 095 890 1371

Više o Heleni na njenom blogu Helena Gaia

OSTALI KONTAKTI I INFORMACIJE
099 710 3195,
taichipula@gmail.com, www.taichipula.com 

 
 
 
KLAUDIJA BREČEVIĆ JUGOVAC
 
Klaudija Brečević Jugovac dopredsjednica je Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta.
 
U mladosti karate praktičarka i fitness voditeljica, Klaudija je 2020. završila trogodišnju bazičnu edukaciju za instruktore Taijiquana i Qigonga među najboljima u prvoj generaciji, a 2022. naprednu obuku.
 
Bila je prvakinja Hrvatske godine 2018., položila 1.Duan pri CWA, od 2016. asistira Davidu Petroviću vodeći treninge u Poreču i organizacijska je podrška Hrvatskog Tiancai instituta za područje Istre. 
 
Za informacije o treninzima u Centru umirovljenika Galija u Poreču i Zajednici Talijana Višnjan, njen kontakt je:
+385 (0)99 353 5335