EDUKACIJA ZA INSTRUKTORE TAIJIQUANA I QIGONGA

Tai Chi klub Pula, Hrvatski Tiancai Taijiquan institut i Gaia Qigong akademija pripremili su program trogodišnje obuke za ljubitelje Taiji Quana i Qigonga koji žele postati kvalitetni i kvalificirani voditelji tih metoda

ZNAČAJKE EDUKACIJE
Bazični trogodišnji tečaj za instruktore Chen Taiji Quana je za one koji se žele profesionalno uključiti u Taiji Quan Chen stil, no tečaj obuke također mogu pohađati i oni koji imaju jednostavnu želju za proučavanjem discipline na potpun i temeljit način, bez obzira na mogućnost da budu učitelji. Edukacija će se odvijati u svakom aspektu Taijiquana: ​​borilačkom, sportskom, zdravstvenom, energetskom, filozofskom i meditativnom. Studijski programi primjenjuju se skladu s tradicionalnim učenjem u Chenjiagou (kineskom selu u kojem je rođen u Taiji Quan) i akademskim smjernicama CWU-a (Chinese Wushu Association) odnosno IWUF-a (International Wushu Federation), te nude sveobuhvatnu pripremu i na teoretskoj i na praktičnoj razini. Praktični aspekt, međutim, središnji je stup cijelog procesa obuke. Jedan od glavnih ciljeva edukacije je pružiti učinkovite alate i čvrste stručne kompetencije, nužne za vjerno prenošenje izvorne vještine.

Bazičnoj trogodišnjoj obuci za voditelje Taiji Quana mogu pristupitiČ

-Članovi Tai Chi kluba Pula  koji su pokazali posebne tehničke vještine i kvalitete, kao i značajnu predanost, strast i posvećenost i poštovanje prema vještini i tradiciji Chen Taijiquana.

-Vanjski praktičari i učitelji drugih stilova Taijiquana ili drugih borilačka vještina koja žele pohađati tečaj, dobrodošli su u skladu sa svojim iskustvom i prethodnim znanjem. U tu svrhu potrebno je u Wushu klub Yuan Tong poslati zamolbu za upis s kratkim osobnim životopisom i u pismu navesti osobne motivacije i pojasniti razloge zahtjeva za upis.

-Ljubitelji Taiji Quana bez većeg iskustva u prakticiranju vještine, također su dobrodošli u skladu sa svojim entuzijazmom, talentom, samodisciplinom i istrajnošću u vježbanju. I oni trebaju u Wushu klub Yuan Tong poslati zamolbu za upis s kratkim osobnim životopisom i u pismu navesti osobne motivacije i pojasniti razloge zahtjeva za upis.                                                                                      

VODITELJI EDUKACIJE:

DAVID PETROVIĆ

Majstor David Petrović, predsjednik je Hrvatskog Tiancai Taijiquan Instituta za obuku instruktora Taijiquana i Qigonga.
Certificirani je WushuTaijiquan trener, 3.duan, sa specijalizacijom u Chen Taijiquanu i Qigong instruktor s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva te predstavnik Velikog David Petrović educirao se u Europi, Kini i Singapuru, a majstorirao u KIni i predstavnik je Velikog Majstora Zhu Tiancaia, službenog ambasadora kineske nematerijalne baštine iz 19te generacije Majstora Chenjiagou Taijiquana.   
Višestruki je prvak Hrvatske u Taijiquanu, Zhi Neng Qigong instruktor i Tui Na terapeut.
 

Helena PetrovićHELENA GAIA PETROVIĆ

Osnovala je Tai Chi klub Pula davne 1999. godine, a danas je koordinatorica voditelja i aktivnosti u klubu. Osnivačica je i predsjednica Gaia Qigong akademije, verificirana trenerica Taijiquana pri Hrvatskom Olimpijskom odboru (3.duan pri CWA) i instruktorica Health Qigonga, učiteljica Yoge, Reiki Majstor te facilitatorica neošamanskih rituala s više od dva desetljeća profesionalnog iskustva.

Kroz Gaia Qigong akademiju educira dobronamjerne ljude otvorenog uma, također i buduće Qigong instruktore, kako da implementiraju te iscjeljujuće energetske tehnike u svoj svakodnevni život s ciljem zdravlja, sklada, radosti, obilja, uspjeha i duhovnog rasta.
099 710 3195,
taichipula@gmail.com, tiancaitaijiquan@gmail.com www.taichipula.com