Instruktori/ce

Kroz usavršavanje nakon osnovne trogodišnje edukacije prošle su:

KLAUDIJA BREČEVIĆ JUGOVAC

Klaudija Brečević Jugovac dopredsjednica je Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta.
 
U mladosti karate praktičarka i fitness voditeljica, Klaudija je 2020. završila trogodišnju osnovnu edukaciju za instruktore Taijiquana i Qigonga među najboljima u prvoj generaciji, a 2022. naprednu obuku.
 
Bila je prvakinja Hrvatske godine 2018., a 2017. je položila 1.Duan pri CWA (Chinese Wushu association). Od 2017. asistira Majstoru Davidu Petroviću i vodi treninge u Poreču. Organizacijska je podrška Hrvatskog Tiancai instituta za područje Istre. Živi i radi u Poreču.
 
Za informacije o treninzima u Centru umirovljenika Galija u Poreču i Zajednici Talijana Višnjan, njen kontakt je:
+385 (0)99 353 5335
 
 

JASNA GAŠPAROVIĆ 

Jasna Gašparović je godine 2020. završila trogodišnju osnovnu edukaciju za instruktore Taijiquana i Qigonga među najboljima u prvoj generaciji, a 2022. naprednu obuku.

Jasna je Taijiquan stil Yang počela vježbati 2001., a stil Chen kod Davida Petrovića 2013. godine. Godine 2017. položila je 1.Duan pri CWA (Chinese Wushu Association). 

Po profesiji pravnica, živi i radi u Zagrebu gdje vodi Udrugu Tri Bambusa i suosnivačica je Hrvatsko-kineskog društva prijateljstva.

Jasnin kontakt je:

jasnica.gasparovic@gmail.com ,  00385 (0)91 620 2241

 

METKA PRIMEC

Metka Primec se borilačkim vještinama aktivno bavi od djetinjstva. Karate Majstorica je, crni pojas 3.dan i Health Qigong instruktorica, 3.duan pri Međunarodnoj Health Qigong federaciji.

U sklopu Hrvatskog Tiancai Taijiquan instituta završila je osnovnu trogodišnju obuku  za instruktore Taijiquana i Qigonga kao najbolja u drugoj generaciji i individualnu naprednu obuku kod Majstora Davida Petrovića.

S obzirom na dugogodišnje trenersko iskustvo, vrhunske kvalifikacije te razumijevanje filozofskih postavki i etičkog kodeksa Taijiquana i Qigonga, Metka je danas dio Tiancai Taijiquan tima za obuku budućih instruktora. 

Po profesiji je profesorica matematike, fizike, tjelesnog odgoja i sportski trener. Živi i radi u Mariboru, Slovenija.

Za one koji žele vježbati kod Metke, kontakt je:

metka.primec@siol.net

00386 40 643 069

 

Osnovnu trogodišnju edukaciju završili su:

Draga Kuzmanović, Pula, HR

Branka Kuzmanović, Pula, HR

Lorella Limoncin Toth, Buje, HR

Tajana Brenko, Poreč, HR

Marija Zojčeska, Poreč, HR

Ljubica Dundović, Pula, HR

Darko Trajković, BIH

 

Instruktori u pripremi:

Ian Petrović, Pula, HR

Zoran Tepurić, Zagreb, HR

Valentina Horvat, Samobor, HR

Marina Jurić, Zagreb/Novigrad, HR

Veljko Savić, Pula, HR

Nancy Novković, Pula, HR

 

Ukoliko i Vi želite postati instruktori Taijiquana i Qigonga i/ili Vas zanima temeljito sustavno proučavanje tih plemenitih vještina , kontaktirajte nas na:

tiancaitaijiquan@gmail.com